Travel

16 11 2007

Tijdens mijn weekend in Brugge vond ik het geweldig om te zien dat daar heel erg veel paard en wagens rond reden. Het waren dan wel ronleidingen maar toch. Het nam een bepaalde sfeer met zicht mee, die geluiden van de hoeven, de beschadigede paden door de hoeven en de ruiters met mooie kledij. Vroeger werden er altijd mensen op deze manier verplaatst maar dit zie je eigenlijk niet meer terug in nederland (althans op de plaatsen waar ik ben geweest). Het is hier dan ook niet altijd mogelijk maar goed. In brugge is het heel erg goed mogelijk en als je maar één dag daar bent dan is het misschien ook wel slim om het een keertje te doen want je ziet heel erg veel.

Photofriday

This is my photo for the weekly photo challenge “travel”. This way of travelling you see a lot at Brugge (Belgium). A long time ago everybody travelt ons this way from place to place. Because of the big distance we travel now it is not possible, but if it could i would be happy to see this way returns.

Travel


Acties

Information

One response

17 11 2007
René

Als je echt alles met paard en wagen wilt doen, dan emigreer je toch naar Lancaster County, Pennsylvania USA en sluit je aan bij de Amish.
Meer weten? Ga naar website http://www.800padutch.com/reasons.shtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
Volg

Ontvang elk nieuw bericht direct in je inbox.

%d bloggers op de volgende wijze: